Перемога учасників вокального колективу «Акорд» на І Міжнародних ІГРАХ різних видів мистецтв «Star Games-2024»

Shares

З 31 травня по 2 червня 2024 року відбувся конкурс I Міжнародні Дистанційні ІГРИ різних видів мистецтв «Star Games-2024». Конкурс проходив в межах Міжнародного європейського проєкту. Організатори ІГР мистецтв: Волонтерських рух «Мистецтво Перемоги», АРТ-ЦЕНТР «B-MEDIA», Європейські партнери організатори міжнародних проектів, фахівці різних напрямків мистецтв.

В ІГРАХ мистецтв брали участь творчі самодіяльні та професійні колективи, окремі виконавці, майстри та учасники віком від 3 до 25 років та більше, без обмежень в різних номінаціях з різних міст України. Центр культури студентської молоді університету рекомендував для участі в конкурсі учасників вокального колективу «Акорд» (художній керівник Голуб Л.М.).

Державний університет «Житомирська політехніка» на ІГРАХ мистецтв представляли:

  • Герус Ярина, студентка факультету бізнесу та сфери обслуговування, гр. ОО-6, за виконання пісень «Світ врятує любов» і «Never Tear Us Apart» нагороджена Дипломом Лауреата 1 премії «Star Games-2024».
  • Новіцька Софія, студентка факультету бізнесу та сфери обслуговування (гр. ГРС-5) та факультету гірничої справи, природокористування та будівництва (гр. ЕО-42), за виконання пісень «Я щаслива» і «Крила» нагороджена Дипломом ГРАН ПРІ «Star Games-2024».
  • Рудик Ангеліна, студентка факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя, гр. ПЛ-5, за виконання пісень «Чорне і біле», «Молитва» нагороджена Дипломом ГРАН ПРІ «Star Games-2024».
  • Олійник Юлія, студентка факультету бізнесу та сфери обслуговування (гр.МО-70) та факультету гірничої справи, природокористування та будівництва (гр.ЕО-43), за виконання пісень «Я молюся за тебе», «Це – любов» нагороджена Дипломом ГРАН ПРІ «Star Games-2024».
  • Татарчук Анастасія, студентка факультету бізнесу та сфери обслуговування(гр. ФБС-9), за виконання пісень «Хлопці кучеряві», «Козачка» нагороджена Дипломом ГРАН ПРІ «Star Games-2024».

Вокальний колектив «Акорд» Державного університету «Житомирська політехніка» нагороджений спеціальним Дипломом-сертифікатом «Національна премія в галузі культури по версії проекту «Star Games-2024»» за розвиток вокального мистецтва України.

Художній керівник  вокального колективу «Акорд» Голуб Л.М. нагороджена спеціальним Дипломом-сертифікатом «За внесок у розвиток культури та мистецтва України» за професійну підготовку конкурсантів та високий рівень майстерності.

Вітаємо Герус Ярину, Новіцьку Софію, Рудик Ангеліну, Олійник Юлію, Татарчук Анастасію, вокальний колектив «Акорд» та художнього керівника колективу Голуб Л.М. та бажаємо творчих досягнень та перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */