Конкурс ІТ-проєктів «Креатив в ІТ» у Житомирській політехніці

Shares

25 червня 2024 року на базі факультету інформаційно-комп’ютерних технологій відбувся конкурс ІТ-проєктів «Креатив в ІТ». Конкурс організовано Інноваційним хабом Житомирської політехніки за підтримки інвестиційної компанії BGV Group Management Геннадія Буткевича.

Конкурс став черговим заходом в межах цілої серії технологічних хакатонів та конкурсів, що відбуватимуться протягом року.
Участь в «Креатив в ІТ» брали учні та студенти міста Житомира та області у вікових категорія 14-20 років за такими секціями: Product, GameDev, Branding/UX.

Учасниками були представлені ідеї проєктів в сфері ІТ. Конкурс став унікальною платформою для юних розробників, дизайнерів та маркетологів, дозволивши їм продемонструвати свої таланти, обмінятися досвідом і отримати цінні відгуки від експертів галузі. Атмосфера заходу була наповнена креативом та ентузіазмом, а найкращі проєкти отримали нагороди та можливість подальшого розвитку.

Переможцями у секціях стали:
🔹Product в IT – Штиль Михайло Романович, Кравчук Олександр Артемович (команда Velitors) з проєктом “Додаток для організації перевезень “Coords”;
🔸GameDev – Бурдейна Анна Петрівна, Денисевич Матвій Сергійович, Сокольчук Богдан Сергійович (команда Рятівники) з проєктом Save The Children;
🔹Branding/UX – Плівачук Анна Анатоліївна з проєктом MAREVO.

Щиро дякуємо всім учасникам за їхню сміливість, креативність та наполегливість у представленні своїх проєктів на конкурсі «Креатив в ІТ». Особлива подяка членам журі за їхню експертну оцінку, цінні коментарі та підтримку молодих талантів. Також висловлюємо вдячність організаторам конкурсу за їхню наполегливу працю, завдяки якій цей захід став можливим та пройшов на високому рівні. Ваша спільна робота зробила цей конкурс незабутнім і сприяла розвитку ІТ-спільноти серед молоді.

Більше фото у нашій галереї

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */