Всеукраїнська онлайн-конференція «Тенденції розвитку технологій в автоматизації, електроенергетиці, приладобудуванні та робототехніці»

Shares

24 травня 2024 року в Державному університеті «Житомирська політехніка» відбулася Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Тенденції розвитку технологій в автоматизації, електроенергетиці, приладобудуванні та робототехніці» (присвячена Дню науки)

У конференції взяли участь понад 40 учасників із різних закладів вищої освіти України. На пленарному засіданні виступили із вітальними словами до учасників конференції:

  • Проректор з науково-педагогічної роботи Морозов Андрій
  • в.о. декана факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки Ткачук Андрій 
  • декан факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Нікітчук Тетяна
  • в.о. завідувача кафедри-організатора конференції Громовий Олексій та керівники секцій.

Відбулись засідання чотирьох секцій конференції:

  • Автоматизоване управління технологічними процесами. Електроенергетика. Керівник секції: д.т.н., проф. Безвесільна Олена.
  • Метрологія, інформаційно-вимірювальні системи і технології. Керівник секції: д.т.н., проф. Подчашинський Юрій.
  • Промислова та мобільна робототехніка. Керівник секції: д.т.н., доц. Кирилович Валерій.
  • Інформаційні технології та телекомунікації. Керівники секції: д.пед.н., проф. Вакалюк Тетяна; к.т.н., доц. Чухов Владислав.

Під час підведення підсумків роботи конференції було відзначено важливість подібних заходів для розвитку наукових досліджень у галузі автоматизації, електроенергетиці, приладобудуванні та робототехніці, а також висловлена подяка всім учасникам за активну участь та внесок у обговорення. Організатори наголосили на необхідності продовження співпраці та впровадження запропонованих рішень в подальших дослідженнях. В.о. звідувача кафедри робототехніки, електроенергетики та автоматизації ім. проф. Б.Б. Самотокіна Громовий Олексій, привітав усіх присутніх з Днем науки та подякував за участь у конференції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */