Sales&Marketing в IT від VMK GROUP для студентів факультету бізнесу та сфери обслуговування

Shares

23 травня 2024 року відбулася зустріч студентів спеціальностей 075 «Маркетинг», 073 «Менеджмент», 076 «Підприємництво та торгівля», 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» та 051 «Економіка» ОС «бакалавр» та «магістр» з CEO і співзасновником VMK Group Кирилом Кір’яковим, випускником нашого університету, який поділився з присутніми історією успіху своєї компанії, розповів про ключові навички, необхідні для роботи в ІТ-сфері та надав цінні поради щодо пошуку роботи та розвитку кар’єри.

Кирило також поділився своїм досвідом підприємця, розповівши про те, з чого все починалося, з якими труднощами він зіткнувся та як йому вдалося їх подолати, надав студентам цінні поради щодо вибору кар’єрного шляху, пошуку роботи та розвитку особистих і професійних навичок.

Окрім того, Кирило запросив студентів взяти участь у навчанні/стажуванні за програмою «Sales & Marketing в ІТ». Він детально роз’яснив, які переваги отримають студенти, які пройдуть навчання/стажування в його компанії:

  • сертифікат про успішне проходження навчання та рекомендаційний лист, які стануть цінним доповненням до їх резюме;
  • можливість працевлаштування в компанії за результатами успішного проходження стажування;
  • досвід роботи в команді в дружній атмосфері та менторську підтримку від досвідчених фахівців;
  • можливість отримати дохід протягом стажування.

Ця зустріч стала ще одним підтвердженням тісного зв’язку нашого університету з ІТ-бізнесом та свідченням прагнення кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій та кафедри фінансів та цифрової економіки готувати фахівців, які відповідають сучасним вимогам ринку праці. Студенти отримали не лише практичні поради та рекомендації від досвідченого підприємця, але й реальну можливість розпочати свою кар’єру в ІТ-сфері.

Висловлюємо щиру подяку Центру розвитку професійної кар’єри, зокрема його керівнику Вячеславу Ткачуку за гарну співпрацю з засновниками компанії VMK GROUP та за можливість доєднати студентів до заходу такого формату з хорошими перспективами стажування в компанії за результатами успішного проходження курсу з продажів і маркетингу в сфері ІТ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */