Практичні кейси на базі компанії «ЕКТА» для студентів спеціальності 172 «Електронні комунікації та радіотехніка»

Shares

Постійний розвиток – невід’ємна риса освітніх програм, які реалізуються на кафедрі комп’ютерних технологій у медицині та телекомунікаціях Житомирської політехніки. Цей розвиток, серед іншого, передбачає долучення роботодавців до проведення аудиторних занять, причому у різних форматах.

У поточному семестрі для здобувачів освітніх програм бакалаврського рівня «Телекомунікації та радіотехніка» та «Інформаційні відеосистеми та системи контролю доступу» спеціальності 172 «Електронні комунікації та радіотехніка» у межах освітньої компоненти «Приймання та оброблення сигналів і зображень» більше половини циклу лабораторних робіт проведено на виробничій базі компанії «ЕКТА», під керівництвом Євгена Андрусенко, інженера-конструктора 1 категорії.

У межах співпраці кафедри комп’ютерних технологій у медицині та телекомунікація компанія «ЕКТА» постійно долучається до проведення практичних кейсів, відкритих лекцій, обговореннях освітніх програм та є потужною платформою для безпосереднього долучення здобувачів освіти до виробництва в цілому.

Зокрема, 21 травня 2024 року відбулись такі чергові заняття, присвячені створенню файлу налаштувань світлодіодного екрану та супутнім задачам. Такий формат полегшує набуття практичних навичок та досягнення відповідних програмних результатів навчання.

Кафедра дякує директору компанії Ігореві Пастуху за надану можливість, а Євгену Андрусенку та його колегам за цикл цікавих та змістовних занять.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */