Cтуденти та викладачі Житомирської політехніки відкривають туристичний сезон в Тетерівській громаді-2024

Shares

23 травня 2024 року студенти групи ГРС-5 (Новіцька Софія, Бахуринська Надія, Осадчук Адріана, Осьманович Юлія, Пікуль Євгеній, Семидко Владислав, Снігир Карина) разом із викладачем кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Діною Ярмолюк взяли участь у проведенні заходу «Відкриття туристичного сезону  в Тетерівській громаді-2024». Захід організовано відділом культури та туризму Тетерівської територіальної громади за сприянням КУ «Житомирський обласний туристичний інформаційний центр» ЖОР.

Метою заходу є популяризація громади, як туристичної дестинації шляхом залучення мешканців та гостей, насамперед молоді, до вивчення її історії та культури, активізація надавачів туристичних та супутніх послуг задля формування позитивного туристичного іміджу громади.

Упродовж заходу учасники програми мали змогу бути залученими до квесту, за допомогою якого реалізували презентацію пішого/бігового туристичного маршруту, присвяченого Дню героїв. Загалом, у квесті були залучені команди студентів профільних навчальних закладів у супроводі викладачів.

Житомирська політехніка була представлена двома командами студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, ГРС-5. Учасникам було запропоновано подолати маршрут (приблизна довжина 5 км), продемонструвати навички орієнтування на місцевості та виконати різнопланові завдання на туристичну тематику, пов’язану із туристичним потенціалом Тетерівської громади. Всі учасники поділилися на групи і прийняли участь у виконанні запропонованих завдань. З азартом готували свої відповіді, активно та наполегливо долали маршрут квесту. За результатом заходу команди Житомирської політехніки посіли перше та друге місце від організаторів. 

Вдячні відділу культури і туризму Тетерівської сільської ради за можливість бути залученим до заходу!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */