Візит студентів Житомирської політехніки до початкової школи №11 міста Житомира з дошкільним підрозділом

Shares

Студенти спеціальності 014 «Середня освіта. Англійська мова та література» разом із в.о.завідувача кафедри педагогічних технологій та мовної підготовки Іриною Гайдай та асистентом кафедри Тетяною Вергун завітали до початкової школи №11 міста Житомира з дошкільним підрозділом.

Студенти на практиці мали змогу відпрацювати використання різноманітних вправ та ігор в межах вивчення курсу методики викладання іноземної мови, зокрема у дошкільному навчальному закладі та початковій школі.

Діти радо зустріли гостей: співали пісні, виконували руханки англійською мовою, відпрацьовували вправи з граматики та лексичні ігри. Початкова школа № 11 міста Житомира – це унікальний заклад дошкільної та молодшої шкільної освіти, який став сімейним закладом для багатьох родин із мікрорайонів Мальованка та Корбутівка. Вчителі та вихователі тут є дійсно другими мамами для дітей.

Велику увагу у школі і садочку приділяють вивченню англійської мови та математики. На базі закладу працюють викладачі баяну, фортепіано та флейти з музичної школи №5 м. Житомира. Діти мають змогу займатися у секціях з айкідо, танців, на безкоштовному гуртку з шахів.

Висловлюємо щиру вдячність за запрошення директору закладу Ситко Лілії Вікторівні, вчительці англійської мови Козінській Людмилі Миколаївні, соціальному педагогу та педагогу-організатору Фещенко Наталії Володимирівні, а також вихователям та класоводам. Очікуємо підписання договору із закладом як зі стейкхолдером та плануємо подальшу співпрацю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */