Студенти Житомирської політехніки долучилися до велопідрахунку на Європейському тижні мобільності

Shares

Студенти кафедри автомобілів і транспортних технологій Державного університету «Житомирська політехніка» цьогоріч традиційно взяли активну участь в заходах Європейського тижня мобільності, який проходив в Житомирі 16-22 вересня 2023 р.

Зокрема, в межах розробки Концепції з розвитку велоінфраструктури Житомирської ОТГ за підтримки проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», що впроваджується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансової підтримки урядів Німеччини та Швейцарії студенти проводили дослідження велосипедного руху в нашому місті.

На відзнаку внеску університетської спільноти пройшла зустріч з організаторами дослідження. До заходу долучилися та виступили: Ірина Мілаш – керівниця проєктного офісу GIZ в місті Житомирі, Олег Самарін – головний спеціаліст управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради, координатор зі створення концепції з розвитку велоінфраструктури міста, Андрій Ткачук – в.о. декана факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки та робототехніки, представники велоспільноти міста Житомир, представники кафедри автомобілів і транспортних технологій та студенти.

Учасників велопідрахунку було відзначено заохочувальними призами з логотипами проекту.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */