ВИПУСК 2023

Shares

Особливий день у Житомирській політехніці 30 червня 2023 року. Вперше подвійне свято! Перший випуск Наукового ліцею Житомирської політехніки та випуск бакалаврів, молодших бакалаврів, магістрів 2023!

Хвилювання, очікування, радість від зустрічі… Зараз по особливому відчувається свято випуску, з’являється нова цінність тим можливостям, які ми маємо…

Більше 1000 випускників отримали свої документи про освіту. Різні за характером, вподобаннями, планами на життя, проте, всі єдині у своїх прагненнях бути кращими, досягати нових вершин та шукати свій власний шлях по життю!

Наші випускники, ми пишаємося кожним з ВАС! Ми вболіваємо за кожного з ВАС! Ми хочемо, щоб у ВАС все вийшло! Ваша Альма-матер, викладачі та співробітники, робили все можливе, щоб ви здобули якісну освіту та сформувалися як особистості!

Сміливо крокуйте по життю, продовжуйте навчання та своє професійне становлення, повертайтеся до рідного університету, шануйте батьків, будьте вірними друзями, створюйте сім’ї та ростіть діток, робіть все для відбудови та розвитку України! Серед наших випускників є військовослужбовці, наші Захисники…. Дякуємо Вам!

Шановні випускники, вітаємо з випуском!

Все буде Україна!

Всі фото з випуску Наукового ліцею тут 🙂

Всі фото з випуску бакалаврів/молодших бакалаврів/магістрів Житомирської політехніки тут 🙂

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */