Відбулася презентація казки для дітей «Білчин хвостик»

Shares

20 липня в Житомирській політехніці відбулася презентація терапевтичної казки «Білчин хвостик», написаної шведським автором Джуліаном Райсом. Виступаючи онлайн перед присутніми, Джуліан наголосив, що всі права на переклад, видання та розповсюдження книги в Україні він передав Житомирській політехніці.

Дякуємо Джуліану за його велике і турботливе серце, яке він відкрив нашим українським дітям! Дякуємо Олені Галагузі, завдячуючи якій відбулося знайомство з автором та розпочалася реалізація даного проєкту для діток! Дякуємо Євгенії Канчурі та колективу студентів факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя Житомирської політехніки за переклад книги!

Джуліан Райс не лише успішний автор, а й люблячий батько, який надзвичайно любить, піклується та вболіває за свою донечку, яка тривалий час боролася з недугою. Підтримуючи доньку, Джуліан написав чудову книгу, головним героєм якої є білочка, що втратила хвостик.

У казці її тато вирішує зробити їй новий яскравий хвостик з вовни. Відтак «Білчин хвостик» – це розповідь про біль і зцілення, а також надзвичайно важливу роль допомоги та підтримки на шляху до відновлення.

Ця книга вшановує неймовірну силу та здатність опиратися біді, яка проявляється у дітях у важкі часи, коли вони постають перед викликами. А таких викликів, перед якими постали сьогодні українські діти, немає ніде у світі.

Під час презентації книги психологами Житомирської політехніки було також проведено низку активностей психоемоційної підтримки, покликаних сприяти емоційній стабілізації, надати відчуття підтримки дорослих, а також допомогти дітям розпізнати свої страхи та подолати їх.

Також всі учасники презентації отримали тематичні подарунки: книги, розмальовки, пазли та, звичайно, м’які іграшки білочок. Наші діти – наше майбутнє! Ми маємо зробити все можливе, щоб вони зростали у любові, добрі та безпеці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */