Офіційна делегація Житомирської політехніки до Університету Західної Македонії (м. Козані, Греція)

Shares

Офіційна делегація Державного університету «Житомирська політехніка» 3 липня 2023 року розпочала черговий робочий візит у рамках міжнародного освітнього проекту ЄС Еразмус + в Університеті Західної Македонії (м. Козані), який є одним з найбільших класичних університетів Греції.

University of Western Macedonia максимально залучений до наукових досліджень у різних галузях. Його вчені займаються дослідженнями в галузі інформаційних технологій, енергетики, економіки, соціології, медичних та природничих наук, сфері туризму. В університеті навчається більше 25 тисяч студентів.

Співпраця з університетом Греції розпочалась ще з 2006 року, в рамках великих проектів за програмою ЄС Tempus, що передбачали розробку міжнародного стандарту з економіки міжнародного туризму, і стало початком запровадження освітньої програми «Туризм» в нашому університеті.

На сьогодні, два університети тісно співпрацюють в галузі економічних наук, управління та адміністрування, туризму. Неодноразові взаємні академічні мобільності викладачів та студентів сприяли розвитку подальшої співпраці, успішній реалізаціі наукових та освітніх проектів. Сьогоднішня зустріч керівників визначила нові вектори та пріоритети українсько-грецьких відносин між університетами-партнерами.

Дякуємо професору Евангелосу Сіскосу за багаторічну співпрацю, абсолютну підтримку України в її боротьбі за свободу!

Далі буде !! 🇺🇦🇬🇷

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */