Відбулися збори та Конференція трудового колективу Житомирської політехніки

Shares

30 червня в актовій залі Житомирської політехніки відбулися збори та Конференція трудового колективу. Традиційно зібралися університетською командою викладачів, співробітників та здобувачів освіти для того, щоб узагальнити результати 2022/2023 навчального року та окреслити плани на наступний навчальний рік і Вступну кампанію 2023.

На початку заходу ректор університету, Віктор ЄВДОКИМОВ, привітав Житомирську політехніку з 39 місцем у Консолідованому рейтингу університетів 2023 року. Цей результат роботи команди університету цього року особливо цінний в умовах щоденних викликів.

Крім цього, були вручені подяки ректора та грошові премії нашим срібним призерам Всесвітньої Спеціальної Олімпіади 2023 в місті Берлін. Також свої заслужені атестати доцентів та диплом доктора філософії отримали наші науковці.

Ректор представив колективу новообраних представників органів студентського самоврядування університету та подякував попередній каденції студентського активу. Нових звершень кожному з числа родини Житомирської політехніки!

Стратегічні плани розвитку Житомирської політехніки, очікування від вступної кампанії, завдання щодо кадрової політики, наукової діяльності, матеріально-технічного забезпечення, організації освітнього процесу 2023/2024 та багато інших аспектів життя університету проговорили з колективом та студентами.

Вдячні колективу за одноголосну підтримку напрямів розвитку університету та щоденну невпинну роботу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */