Важливим аспектом роботи викладачів і студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи є організація зустрічей зі стейкхолдерами спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».
22 листопада 2022 року було організовано зустріч з Наталією Омельчук, HR-директором найбільшої мережі ресторанів міста Житомира SALAD, яка познайомила студентів з історією розвитку мережі від франчайзингу у 2007 році до власних закладів з унікальними концепціями у 2022 році (мережа піцерій Маріо, піцерія ROMA VDOMA, суші-бар Черепаха, лаунж-ресторан Барбарис, BBQ-паб Плезентвіль, служба доставки SALAD).
Представляючи особливості діяльності ресторанного бізнесу, Наталія Омельчук розповіла про ребрендинг та оновлене лого мережі, а також про процес офіційної сертифікації HACCP (система якості управління харчових продуктів) окремих закладів мережі.
Презентація викликала у студентів ряд питань щодо роботи харчових закладів із гостями, партнерами, корпоративними клієнтами та працівниками, про досвід проходження закладами періоду COVID-19, вплив ділової репутації на відновлення роботи під час повномасштабної війни.
В заході брало участь понад 50 учасників і кафедра вдячна всім за цікаву дискусію, особливо HR-директору Наталії Омельчук, студентам першого, другого та третього курсів спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа», а також організатору к.е.н., доц. Ользі Мілінчук.