Зустрічі студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» зі стейкхолдерами

Shares

З метою покращення якості підготовки майбутніх бакалаврів у Державному університеті «Житомирська політехніка» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» відбулися зустрічі зі стейкхолдерами- роботодавцями з Києва та Вінниці.

9 жовтня 2022 року студенти першого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (група ГРС-5) зустрілися з випускницею нашого університету, а нині адміністратором мережі закладів громадського харчування SALAD (м. Вінниця) Юлією Ципляк. Пані Юлія поділилася з першокурсниками власним досвідом професійного зростання.

Обговоривши особливості ОПП, студенти разом із представником бізнесу обговорили, якими професійними навичками та компетенціями має володіти працівник сфери ресторанного бізнесу за окремими професіями.

Юлія Ципляк відзначила, що навички – це концентрація знань і досвіду, які здобуваються та набуваються; це ті фактичні знання та вміння, компетенції, які не просто застосовуються одного разу, а ті, які ви вивчили, закріпили, та можете запропонувати роботодавцеві з перших днів присутності в компанії. Тільки поєднання теоретичної підготовки та безперервного практичного досвіду є шляхом до успіху та кар’єрного росту.

В онлайн-форматі відбулася зустріч студентів третього курсу груп ГРС-2, ГРС-3, ЗГРС-20-1 з Софією Камінською, адміністратором готельно-ресторанного комплексу «Мисливський двір» (м. Київ).

Головною метою зустрічі було поєднання теоретичних знань студентів і практичного досвіду, яким поділилася пані Софія в сфері ведення справ у готельній та ресторанні сфері. В ході зустрічі окреслено особливості професійної кар’єри майбутніх готельєрів і рестораторів, важливості підготовки кваліфікованих спеціалістів, які будуть орієнтуватися в сучасному середовищі сьогодення.

Зустрічі були цікавими та продуктивними, щиро вдячні Юлії та Софії за приділений студентам час і плідну співпрацю з університетом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */