Голова міськради Таллінна Євген Осіновський з візитом у Житомирській політехніці

Shares

Протягом останніх місяців на території Житомирщини, зокрема на базі Державного університету «Житомирська політехніка», відбулося ряд зустрічей офіційних посадовців Естонської республіки з представниками влади, бізнесу та закладів області. Естонія бере безпосередню участь у відновленні зруйнованих об’єктів інфраструктури та освіти Житомирської області, є патронатом відбудови області.

28 вересня 2022 року до Житомирської політехніки завітали поважні гості: голова міської ради міста Таллінна Євген Осіновський з колегами, Народний депутат України, керівник групи з міжпарламентських зв’язків з Естонською Республікою Арсеній Пушкаренко, секретар Житомирської міської ради Віктор Клімінський, депутати міської ради, директор Житомирського міського ліцею №25 Іван Денисюк, педагоги, батькі та учні ліцею.

Учасники зустрічі обговорили актуальні питання сьогодення, виклики, що постають на різних рівнях управління Житомирщиною та, звичайно, детально зупинилися на сфері освіти. Євген Осіновський подарував ліцеїстам Житомирського міського ліцею № 25 п’ятдесят ноутбуків для використання їх у освітньому процесі. Ректор Житомирської політехніки Віктор Євдокимов наголосив, що будь-яких слів вдячності буде замало, тому ми просто говоримо “ДЯКУЄМО”!

По закінченню візиту, проректор Житомирської політехніки Димитрій Грицишен провів для гостей університету екскурсію новим корпусом.

Дякуємо нашим партнерам та друзям з Естонії за підтримку України та її молодого покоління. За молоддю – майбутнє. Освітній фронт надзвичайно сьогодні важливий в умовах війни і саме в наших силах допомогти молодому поколінню стати успішним майбутнім України! Дякуємо, Естонія, що ми разом реалізовуємо поставлені цілі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */