Графік роботи Житомирського державного технологічного університету в 1 півріччі 2019 року

Shares

До уваги викладачів, співробітників та студентів університету! Інформуємо, що Житомирський державний технологічний університет у зимово-весняний період  2018/19 навчального року працює в штатному режимі відповідно до затвердженого графіку освітнього процесу (наказ ректора ЖДТУ від 12 квітня 2018 року № 181од). Опалення навчального корпусу безперебійно забезпечується автономною університетською котельнею.

У січні 2019 року для студентів передбачено проведення семестрового контролю (сесія) та проходження практичної підготовки (навчальні, технологічні, виробничі, переддипломні та інші види практик).

Теоретичне навчання у ІІ семестрі 2018-19 н.р. розпочнеться 4 лютого 2019 року за розкладом І-ого тижня. Розклад занять студентів денної форми навчання буде опубліковано на сайті https://rozklad.ztu.edu.ua. Розклад також буде доступний через Телеграм-бот @ZSTUOfficialBot (https://news.ztu.edu.ua/2018/09/rozklad/).

Якщо Ви маєте пропозиції щодо вдосконалення електронних сервісів ЖДТУ, просимо надсилати їх на електронну пошту morozov@ztu.edu.ua або у Телеграм @morozovandriy.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */